BEL ONS : 0475 75 90 99                       MAIL ONS : info@bams-dakwerken.be

BAMS Dakwerken BVBA

Platte daken met een lange levensduur zonder zorgen!

Platte daken

Keuze van het afwerkingsmaterialen

Platte daken zijn op dit ogenblik zeer in trek. Afhankelijk van uw behoeften en budget geven wij graag advies. Ze worden veel bij nieuwbouwprojecten gekozen voor hun strakke vormgeving. Ook bij uitbreiding of verbouwen van uw leefruimte is een platdak een uitstekende keuze.

Plat dak isolatie

Powerdeck F van Recticel is een thermische isolatieplaat voor gebruik op platte daken (warm dak constructies). Powerdeck® F is speciaal geschikt voor de toepassing met gelijmde dakbedekkingssystemen.

Belangrijkste voordelen

Thermische prestatie: λD = 0,026 W/mK
Begaanbaarheidsklasse C
Brandklasse E (dikte ≥ 40 mm)
TAUfoam by Recticel.

EPDM 

Dankzij het TIPLON-membraan bent u bijzonder sterk gewapend tegen alle extremen die uw dak in de toekomst op de proef zullen stellen. TIPLON is blijvend elastisch, onderhoudsvrij, beloopbaar en bovendien 100% UV-, ozonbestendig en sterk hagelbestendig.

TIPLON volkern EPDM-rubber
Het TIPLON-membraan omvat drie lagen: een EPDM-toplaag, een sterke polyesterdrager als wapening en een volwaardige EPDM-onderlaag.

Plat dak : Hoe begin ik eraan?

Wij zorgen eerst voor een professioneel advies omtrent de opbouw van uw platdak. Zo weet u als klant welke problemen en keuzes u moet maken. Wij komen graag ter plaatse om een opmeting te doen, u krijgt vervolgens een geheel vrijblijvende offerte.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Genebroekstraat 107
3581 Beverlo - Beringen

+32 475 75 90 99
+32 11 34 77 45

Powered by : JB-Design