BEL ONS   +32475759099           MAIL ONS  info@bams-dakwerken.be

Isolatie werken

Isolatie Platte daken

Waarom een plat dak isoleren?

Het isoleren van een plat dak biedt heel wat voordelen! Een goed geïsoleerd dak zorgt dat uw leefruimte meer comfort geeft zowel in de zomer als in de winter. Het gaat je ook heel wat op uw energiefactuur besparen.

Naast de thermische eigenschappen biedt het u ook een grote akoestische meerwaarde. 

Soorten isolatie

Recticel Insulation levert hoogwaardige isolatieoplossingen voor platte daken die geschikt zijn voor diverse dakbedekkingen met een betonnen, houten of stalen ondergrond

 

Eurothane® Silver

Eurothane® Silver is een thermische isolatieplaat voor gebruik in warme platte daken onder mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
Eurothane® Silver is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies en wordt gekenmerkt door een hoge druksterkte en een uitstekende vormvastheid die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Belangrijkste voordelen
Goede thermische prestaties: λ = 0,022 W/mK
Keymark kwaliteitslabel

Eurothane® Bi-4

Hoogwaardige isolatieplaten voor platdakconstructies, universeel inzetbaar voor platte daken met de meeste kunststof- of bitumineuze dichtingslagen.
Eurothane® Bi-4 is een hoogwaardige isolatieplaat voor platdakconstructies en is universeel inzetbaar voor platte daken met de meeste kunststof- of bitumineuze dichtingslagen. Dankzij zijn uitstekende thermische prestaties en vormvastheid is Eurothane® Bi-4 de perfecte oplossing voor uw platte dak.

Belangrijkste voordelen
Goede thermische prestaties: λ = 0,026 W/mK
Lichtgewicht en eenvoudig te installeren
Geschikt voor gebruik met kunststof- of bitumineuze dichtingslagen

 

Powerdeck® F

Een isolatieplaat voor platte daken, te gebruiken met bitumenvilt en eenlaagse dakbedekkingsfolies.
Powerdeck® F is compatibel met uiteenlopende dakbedekkingen en wordt gekenmerkt door een hoge druksterkte en een uitstekende vormvastheid. Dit staat garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Beide zijden van Powerdeck® F platen zijn bedekt met een mineraal gecoat glasvlies.

Belangrijkste voordelen
Goede thermische prestaties: λ = 0,026 W/mK
Lichtgewicht voor eenvoudigere en snellere installatie

Een professionele service

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van plat dakisolatie? Of bent u niet zeker of u in aanmerking komt voor een premie voor uw isolatiewerken? Wij zorgen eerst voor een professioneel advies omtrent de opbouw van uw plat dak.  Wij komen graag ter plaatse om een opmeting te doen, u krijgt vervolgens een geheel vrijblijvende offerte.

Genebroekstraat 107
3581 Beverlo - Beringen